Ahmad’s Kitchen Makanan Western Best Di Sungai Buloh

Thursday, January 25, 2018

Semalam berkesempatan untuk singgah makan di Ahmad’s Kitchen Sungai Buloh setelah viral di media sosial.Tertarik untuk p cuba makanan dekat sini sebab tengok makanan dia sedap sedap dan ada macam macam jenih makanan western.

Bila sampai sana ada sorang akak ni sapa kami bagi salam,sambil hulur dekat kami menu, wahhh ini 1 st time tau duduk di meja makan dan orang yang amik order bagi salam.Sangat ramah ok!okekk boleh p selalu ..haha.. Bila buka menu mata jadi juling tengok macam macam menu makanan menarik minat untuk di cuba.Kami semua amik masa lama juga lah nak pilih satu satu makanan apa..hahah


Harga pulak murah dan sangat berbaloi tau dengan banyak nyaa memang susah nak dapat harga macam ni.Yang paling penting sangat sangat sedappp terutama sekali bbq sos dia memang padu bai abis hirup macam tu ja..haha..Kalau hampa p nanti cuba la try!


Air pulak ada macam macam jenis juga bak kata kedai ni “hipsters drink” bila kau dengar hispter dah blh bayang macam mana air dia kan.tp jangan bayang harga sebab tak mahai wehhh serius terkejut kalau tempat lain ada aiskrim,coklat,chipmore,dan bla bla lagi yang nampak meriah dah lebih RM10 tau tp ni cuma harga RM7.5 sangat berbaloi.


Ni la yang kami makan semalam


Spageti balognese with fish fillet RM16.9
Fish & fillet RM10.9

Rm 10.9 Chicken Grill

Rm 7.50

Kalau hampa nak p try makan boleh cari kedai ni dekat area bandar baru sungai buloh kawasan market pagi sebaris kedai zai seafood dan sebelah kedai satay..Lebih mudah cari petron sg buloh haaa market belakang tu lepas tu buka mata luas luas cari nama medai ok..hahaha..Cari ja  Ahmad’s Kitchen .


Boleh like facebook : Ahmad’s Kitcheninstagram : Ahmad’s kitchen

Selamat mencuba..

SUMBER : HAZWANHAIRY.MY

========================


Mencari homestay di sekitar Shah Alam? Sila hubungi Puan Intan di nombor berikut atau klik link Whatsapp di bawah:

Imej mungkin mengandungi: 1 orang, tersenyum, teks

MNY HOMESTAY SHAH ALAM
017 – 4060988
wasap.my/0174060988
WEBSITE
www.mnyhomestayshahalam.com
FACEBOOK
MNY HOMESTAY SHAH ALAM
Homestay. Homestay Shah Alam. Homestay kolam. Homestay di Shah Alam. Homestay murah di Selangor. Homestay Shah Alam murah. Pool Homestay. Vista Alam. Shah Alam Homestay. Homestay murah Shah Alam. Tempat menarik Shah Alam. Shah Alam. Destinasi. Tempat menarik di Selangor. Tempat best di Shah Alam.

Comments are closed.