Nasi Kukus Terbaik Kini Di Petaling Jaya! Nasi Kukus Ilham Jalan 223

Setahu kitorang sebelum ini, cawangan Nasi Kukus Ilham ni ada di Mutiara Damansara.  Dan ini adalah cawangan mereka yang baru dibuka di Petaling Jaya.

Masa kitorang cuba, kedai agak penuh tapi masih berjaya dapatkan seat lah.

Kalau sebut nasi kukus, kita semua tahu nasi kukus akan datang dengan ayam goreng berempah, jelatah dan gulai ayam atau daging.

Kalau disini, sama juga cuma ada tambahan ikan bilis. Untuk sebungkus nasi kukus, harganya RM6! Memang berbaloi.

Kalau korang nak cuba, kedai ni dibuka setiap hari pada jam 11.30 pagi hingga 9 malam.

Parking pun banyak dan senang. Tak payah berebut.

air Jagung Dia best, Korang Kena Try!

Ini lokasi dia, dan agak tersorok sedikit sebab kedai ni ada dekat barisan belakang.

SUMBER: RILEKLAH.COM

========================


Mencari homestay di sekitar Shah Alam ? Sila hubungi Puan Intan di nombor berikut atau klik link Whatsapp di bawah :

Imej mungkin mengandungi: 1 orang, tersenyum, teks

MNY HOMESTAY SHAH ALAM
017 – 4060988

wasap.my/0174060988
WEBSITE
www.mnyhomestayshahalam.com
FACEBOOK
MNY HOMESTAY SHAH ALAM
Homestay. Homestay Shah Alam. Homestay kolam. Homestay di Shah Alam. Homestay murah di Selangor. Homestay Shah Alam murah. Pool Homestay. Vista Alam. Shah Alam Homestay. Homestay murah Shah Alam. Makan sedap di Shah Alam. Kedai Makan Viral di Shah Alam. Tempat makan best di Shah Alam. Makan murah di Shah Alam. Tempat makan di Shah Alam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>